ОСТАННІ НОВИНИ

Пес-прикордонник на Львівщині пронюхав у автомобілі партію наркотичних речовин

|

Учора, 13 січня, прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Рава-Руська» запобігли перевезенню через державний рубіж таблеток із вмістом наркотичних речовин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

830a6e81-e2ed-4044-95f6-fea9822e98f5

Напередодні вони отримали інформацію про те, що двоє українців намагатимуться переправити через кордон партію психотропних речовин та прекурсорів в особливо великих розмірах.

«Вказані чоловіки прибули у пункт пропуску «Рава-Руська» автомобілем марки «Ауді». Його одразу було відправлено на поглиблений контроль. Під час нього службовий собака по пошуку наркотичних речовин “Нора”, винюхав в ніші для дрібних речей панелі приладів автомобіля таблетки із вмістом наркотичних речовин, які заборонені для ввезення на територію України. А саме – 19 пластинок таблеток “CIRRUS” та 2 пластинки таблеток “MEGA MAX CHELAG”, загалом – 286 таблеток», – повідомили у прес-службі прикордонників.

Чоловіків-порушників  доправили до Управління служби безпеки України у Рівненській області для проведення подальших слідчих дій.

Фото: прикордонники

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *