ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять приносити на утилізацію відпрацьовані люмінесцентні лампи та техніку

|

Вже 21 січня львів’яни зможуть принести та безкоштовно здати на утилізацію відпрацьовані люмінесцентні лампи та великогабаритну техніку, що утворилася в побуті. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

20120927021536 (1)

Для цього на вулиці Університетській (біля пам’ятника Івану Франку) розмістять мобільні пункти: збір ламп здійснюватимуть з 8.30 до 14.00, збір техніки – з 8.30 до 16.00. Окрім цього, техніку також можна здати у постійно діючому стаціонарному пункті за адресою: вулиця Угорська, 14, ФОП Дубровська М.М. (магазин «АТАС»).

«Відпрацьовані люмінесцентні лампи є небезпечними відходами, які містять важкі метали, тому наполегливо просимо зберігати, транспортувати та здавати лампи в упаковках виробника, чи іншій безпечній тарі», – зазначають у міському управлінні екології.

Нагадаємо, збір люмінесцентних ламп і техніки здійснюють у рамках реалізації комплексної муніципальної програми поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у Львові на 2013-2017 рр, затвердженої ухвалою ЛМР.

Фото: indeolight.com

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *