ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє львівських торгових агентів «загребли» собі майже 180 тисяч фірми

|

У Львові торгові агенти привласнили майже 180 тисяч гривень компанії.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

photo_verybig_19350

Слідчі Залізничного відділу поліції проводять досудове розслідування у справі про привласнення коштів одного із львівських приватних підприємств. Заволоділи ними працівники фірми, завдавши своєму працедавцеві матеріальну шкоду на майже 180 тисяч гривень.

Встановлено, що 27-річний місцевий мешканець, перебуваючи на посаді торгового агента приймав замовлення від крамниць, доставляв туди товар та отримував гроші за реалізовану продукцію. Проте частину коштів до каси не здавав, використовуючи на власні потреби.

За півтора місяця роботи на фірмі зловмисник  привласнив понад 23 тисячі гривень. Загалом у матеріалах слідства вже зафіксовано 19 вчинених ним правопорушень. Чоловікові оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.191 ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). За це зловмиснику загрожує до 4 років тюрми.

Також працівники поліції з’ясували під час слідства, що кошти підприємства привласнював й інший його торговий агент, який пропрацював там близько двох років.

«На рахунку зловмисника  понад 50 випадків заволодіння коштами фірми, отриманими від торгівельних закладів за продаж поставлених алкогольних напоїв. Загалом він привласнив більше ніж 150 тисяч гривень. Утім, це не остаточна сума, в ході слідства вона може зрости», – розповів заступник начальника Залізничного відділу поліції підполковник поліції Роман Білик.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 191 ККУ. Зловмиснику загрожує позбавлення волі до восьми років.

Фото: novinite.bg

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *