ОСТАННІ НОВИНИ

Минулого року на Львівщині діяло вісім злочинних угруповань

|

У минулому 2015 році на Львівщині діяло вісім злочинних угруповань, котрі зчиняли кримінальні правопорушення у різноманітних сферах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

banda

Упродовж 2015 року правоохоронці Львівської області зареєстровали вісім кримінальних проваджень стосовно 30 осіб, які вчинили злочини у складі організованих угруповань.

Серед них 3 обвинувальних акти- стосовно організованих груп з корумпованими зв’язками. Ще у 5 кримінальних провадженнях члени ОЗГ обвинувачені в скоєнні крадіжок з офісних приміщень на суму 1,6 млн грн, у незаконному заволодінні коштами вкладників кредитних спілок на загальну суму 3,5 млн грн, у виготовленні та збуті наркотичних засобів, а також у вчиненні на території Львівської області грабежів, розбійних нападів та заволодінні майном потерпілих на загальну суму понад півмільйона гривень.

Сума збитків, завдана вищевказаними кримінальними правопорушеннями, становить понад 13 млн 650 тисяч гривень. Із вказаної суми коштів майже 7,5 млн гривень відшкодовано під час досудового розслідування. Крім того, на майно злочинців накладено арештів на 7 млн 907 тисяч гривень, також вилучено у них майна на 3 млн 720 тисяч гривень, у тому числі майже 1,6 млн гривень готівки. Ще на 10,8 млн гривень пред’явлено цивільні позови.

Фото: Львівський портал

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *