ОСТАННІ НОВИНИ

Через «Краківець» і «Шегині» нелегально перевозять елітні гаджети

|

Протягом доби на українсько-польському кордоні прикордонники спільно з працівниками митниці попередили два випадки прихованого ввезення в Україну електронних пристроїв та комп’ютерної периферії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мочтиського прикордонного загону.

гаджети

Так, вчора в пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, під час огляду легкового автомобіля марки BMW, що в’їжджав в Україну під керуванням 33-річного мешканця Львівської області, у багажному відділенні було виявлено понад 15 одиниць незадекларованих електронних пристроїв. Всього громадянин намагався ввезти 4 планшети APPLE IPAD AIR, 5 персональних комп’ютерів APPLE MK 472 IMAC RETINA, 6 моніторів  марки LG та 3 ноутбуки APPLE MacBook Air. Попередня сума оцінки пристроїв склала понад 250 тисяч гривень.

Аналогічний випадок мав місце сьогодні зранку, 13 січня, в пункті пропуску «Краківець», де спільна прикордонно-митна група у легковому автомобілі «Фольксваген», під керуванням 30-річного мешканця Львова, також вивила не задекларовану продукцію марки APPLE. Всього на смузі руху «зелений коридор» приховано ввозились в Україну 4 ноутбуки MacBook Air, попередня сума оцінки пристроїв склала понад 103 тисячі гривень.

Фото: ДПС

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *