ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді жінка видурила у коханця майже 50 тисяч

|

Співробітники Червоноградського відділу поліції відкрили кримінальне провадження щодо 40-річної місцевої мешканки, яка ошукала свого земляка на 47 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у львівській області.

злодійка

Як розповів працівник слідчого відділення старший лейтенант поліції Андрій Муха, влітку минулого року жінка познайомилася в соціальній мережі із 45-річним жителем Червонограду. Згодом вони почали зустрічатися.

Зловмисниця настільки увійшла в довіру до чоловіка, що якось попросила його допомогти погасити два кредити – власний та її матері. І той погодився, сплативши майже 47 тисяч гривень боргових зобов’язань своєї приятельки. Та як тільки вона побачила документи, що свідчили про це, то перестала виходити на зв’язок. Зрозумівши, що його ошукали, чоловік звернувся із заявою до поліції.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). На зловмисницю чекає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *