ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік незаконно позбавив Львівщину смерек

|

У Сколівському районі Карпатського регіону Львівської області чоловік влаштував незаконну вирубку смерек. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій ГУ НП у Львівській області.

смерека

Як встановили правоохоронці, внаслідок самовільної порубки 27,35 кубічних метрів смереки, що проводилась на території одного з лісництв Сколівськогодержавного лісогосподарського підприємства, державі завдано збитків на суму  понад  96 тисяч гривень.

Також встановлено, що до незаконного вирубування дерев причетний 34-річний мешканець одного зі сіл Сколівського району. Вирубану деревину чоловік перевозив автомобілем «Урал» на власне лісопереробне господарство для подальшої обробки та виготовлення з неї виробів.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили вже готові вироби з дерева, завантажений для перевезення ліс та зрізану для подальшого транспортування деревину.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, в рамках якого зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст.185 (крадіжка) КК України. Триває досудове розслідування.

Фото: ГУ НП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *