ОСТАННІ НОВИНИ

Горе-підприємці налагодили на Львівщині виробництво підробленої брендової горілки

|

Правоохоронці припинили діяльність «приватної» гуральні у місті Стебник Дрогобицького району, де продукували фальсифіковані алкогольні напої. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

PM65image002

Їх виробництво налагодив раніше судимий 40-річний мешканець Трускавця. Виготовлялася горілка кустарним способом в антисанітарних умовах і бездотримання необхідних технологій. Для надання продукції «товарного»вигляду використовувався відомий національний бренд. Крім того, фальсифікат оздоблювався підробленими марками акцизного збору однієї серії та за одним номером.

PM698image001

Під час обшуку оперативники вилучили майже 200 пляшок готової до реалізації продукції, марки акцизного збору, корки та обладнання, яке використовувалось для розливу і упакування підробки. Взірці фальсифікату направлено на експертне дослідження.

PM987image003

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.199 ККУ (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів).Санкція статті передбачає семи років тюрми.

Наразі триває слідство, встановлюються канали надходження сировини для фальсифікату та об’єкти, через які він збувався.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *