ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові чекають на приїзд Президента

|

Сьогодні, 7 січня, Львів відвідає Президент України Петро Порошенко разом зі своєю родиною. У місті ситуативно перекриватимуть рух, а також посилять заходи безпеки.

порох

У Львові Президент відвідає святкове богослужіння у храмі Святого Юра, а також зустрінеться з митрополитом Ігорем Возьняком. Родина Петра Порошенка в обідній час також має намір прогулятися центром Львова, тому, ймовірно, заходи безпеки у цій частині міста будуть посилені, – пише Zaxid.net

Під час свого візиту Президент також зустрінеться з багатодітною родиною з Луганської області, що переїхала до Львова, а також відвідає Різдвяний ярмарок, – пише IA ZIK.

Зранку 7 січня, Порошенко разом із родиною відвідав церкву Святих Апостолів Петра і Павла у селі Гута Івано-Франківської області.

порошенко

На богослужінні з нагоди Різдва Христового з ним були дружина Марина й діти Євгенія, Олександра та Михайло, повідломяє прес-служба президента.

Разом із вірянами вони помолилися за мир, злагоду та порозуміння в Україні, благополуччя Українців та Боже благословення для усієї української землі, йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *