ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко приїхав до різдвяного Львова

|

Президент України Петро Порошенко приїхав до Львова.

Разом з дружиною Мариною і дітьми Євгенією, Олександрою та Михайлом Президент відвідав ярмарок “Різдвяне село”, що працює у центрі Львова на площі Ринок та проспекті Свободи.

полрошен

Президентська родина оглянула ярмарок та поспілкувалася з людьми, які також прийшли на ярмаркову площу у день Різдва Христового. Серед відвідувачів ярмарку чимало львів’ян з родинами, гостей міста, молоді, школярів. Петро Порошенко вітав усіх зі світлим святом, бажав Божого благословення кожному.

Біля Ратуші Президент з родиною переглянув Різдвяний Вертеп та послухав святкові колядки у виконанні містян та творчих колективів.

Під час різдвяної поїздки до Львова, Президент України зустрівся з дітьми та батьками–вихователями дитячого будинку сімейного типу родини Бузівок. Василь та Галина Бузівок виховують шістьох дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 6 до 15 років.

потоць

Президент назвав зустріч дуже символічною: «Хочу, щоб вас побачила уся країна, бо ваш приклад є зразком людей, які можуть покластися на країну, а також на свої сили: не пасувати перед труднощами, а реально працювати закотивши рукави і робити свою справу», – сказав Петро Порошенко.

Раніше прес-служба глави держави повідомила, що П.Порошенко з родиною взяв участь у богослужінні з нагоди Різдва Христового у церкві Святих Апостолів Петра і Павла, яка знаходиться в с.Гута Івано-Франківської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *