ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський викладач став «зіркою» російських ЗМІ

|

Доцент кафедри теорії і практики журналістики факультету журналістики ЛНУ імені Івана Франка Богдан Тихолоз привернув увагу російських ЗМІ. Його «заборона» користуватися російськими ресурсами стала «хітом» мережі, передає кореспондент Львівського порталу.Тихолоз

На своїй сторінці у Facebook Богдан Тихолоз «заборонив» своїм студентам користуватися російськими інтернет-ресурсами.

«Бойкотуєш “Інтер” і “…-Колу”, на аватарці тризуб, а сам далі сидиш “Вкантактє”?!?Це діагноз! Лікуватимемо оперативним втручанням! Зробив практичний висновок із попередньої рефлексії (див. пост нижче) – для себе і для моїх студентів-журналістів (може, трохи й дискримінаційний, але…). Отже, любі друзі, шановні колеги, дорогі парафіяни: в кого мейл на .ru й акаунт у “ВК” чи “Одноклассниках” – до мене на лекції/семінари/заліки/іспити можете не приходити. Вам за іншою адресою», – написав він на своїй сторінці.

Згодом викладач пояснив, що студенти можуть користуватися будь-якими ресурсами, на оцінку це не матиме жодного впливу. Проте він зазначив, що в час війни студентам-журналістам потрібно проявити національну свідомість та не користуватися російськими ресурсами.

«…я переконаний, що громадянська й національна свідомість починається з малого – з обраної мови спілкування, поваги (чи неповаги) до національних традицій, державних символів і свят, зрештою, зі способу самоідентифікації та локалізації в інформаційному просторі (у тім числі й соцмережах).

Останнє для журналістів особливо важливе (а саме зі студентами факультету журналістики я передусім працюю)», – зазначив він.

Проте російський медіа – ресурс Lifenews уже видав матеріал із заголовком «Львівський викладач заборонив користуватися російськими соцмережами», що викликало хвилю іронії щодо російських ЗМІ серед користувачів Facebookу.

Фото: Соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *