ОСТАННІ НОВИНИ

Скандал навколо Coca-Соla підірвав мережу

|

У мережі розпочалася справжня війна українців проти компанії Coca-Соla, після того як у російській соціальній мережі представники компанії опублікували мапу Росії з Кримом, передає кореспондент Львівського порталу.

к

Скандал розпочався відразу ж, коли на сторінці Coca-Соla у «Вконтакте» адміністрація опублікувала мапу Росії з Кримом та Курильськими островами  та вибачилась за те, що не зробила цього раніше.

На таку подію одразу ж відреагували соціальні мережі, громадські активісти та журналісти, закликаючи українців бойкотувати продукцію Coca-Соla.

кола

Водночас у офіційному коментарі компанії, надісланому «Українській правді», українське представництво компанії Coca-Cola перепросило за «непорозуміння».

«Перепрошуємо за непорозуміння. Ми не підтримуємо жодних політичних рухів і партій. Наша задача – виробництво високоякісних напоїв. Ми працюємо заради миру та дотримуємось норм міжнародного права», – сказано у повідомленні.

«Ми зв’язалися з агентством, шо здійснювало роботи по створенню контенту, його розміщенню і модерації офіційних соціальних спільнот. Було прийнято рішення видалити цей пост, хоча, як задумувалось, картинка не претендувала на географічну точність, вона була сприйнята інакше і викликала дискусію», – додали в компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *