ОСТАННІ НОВИНИ

Злодії-оригінали крадуть склянки, рибок та новорічних оленів

|

На Львівщині почастішали дивні крадіжки. Злодії-оригінали, проникаючи у чужі помешкання, ігнорують гроші, коштовності, комп’ютерну та побутову техніку, натомість викрадають доволі незвичайні речі, повідомили Львівському порталу у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

злодій

Так, до Кам’янко-Бузького відділу поліції звернувся 29-річний мешканець одного із сіл району. Він повідомив, що хтось проник до його будинку, розбивши вікно. Зловмисник викрав кілька склянок, чотири рушники та скляну статуетку у формі рибки. Сума збитків, за словами заявника, склала близько 2000 гривень.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Оскільки правопорушення було вчинене із проникненням у житло, то зловмисника чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

У Шевченківському відділіі поліції зареєстрована заява про ще одну незвичайну крадіжку. З подвір’я біля приватного будинку у селищі Брюховичі, що належить 50-річній львів’янці, невідома особа викрала два декоративні новорічні олені, вартість яких становить 10 тисяч гривень.

У іншого жителя того ж селища, 39-річного львів’янина, напередодні з присадибної ділянки зникло 13 декоративних рослин. За словами заявника, йому завдано збитки на 5 тисяч гривень.

У Червонограді в квартирі 45-річного місцевого мешканця теж побував злодій-оригінал. Зламавши вхідні двері, він викрав з оселі лише нагрудний знак «Мати-героїня».

За усіма цими фактами наразі ведеться слідство та встановлюються особи зловмисників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *