У Львові впіймали п’яного водія, який «накивав п’ятами» із місця ДТП

|

У Львівській області працівники дорожньо-патрульної служби спільно із поліцейськими впіймали водія-втікача. Порушник скоїв ДТП на Яворівщині та одразу ж втік. Зупинили горе-керманича вже у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі управління превентивної діяльності ГУ НП у Львівській області.

поліцейські авто

Близько п’ятої години вечора до працівників ДПС, що патрулювали у смт Івано-Франкове, звернулись місцеві мешканці. Люди розповіли: кілька хвилин тому водій автомобіля «Ауді» протаранив припаркований легковик та поїхав у напрямку Львова. На щастя, від дій горе-керманича ніхто не постраждав.

Очевидці пригоди детально описали автомобіль, яким керував утікач.

Вартові доріг негайно вирушили слідом і вже невдовзі помітили легковик «Ауді», що мчав попереду. Увімкнувши проблискові маячки, правоохоронці через гучномовець звернулись до водія із вимогою зупинитись. Та порушник ще дужче натиснув на газ і спробував відірватись від поліцейських.

Втім, уникнути відповідальності таки не вдалося. Працівники ДПС наздогнали втікача на вулиці Шевченка у Львові. На допомогу колегам прибули й екіпажі патрульної служби міста.

Правоохоронці з’ясували: водій легковика «Ауді» був за кермом напідпитку, до того ж не мав при собі жодних документів. Тож тепер чоловіку доведеться відповідати одразу за кількома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зокрема, за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та без документів, а також за вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

Фото: Національна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *