ОСТАННІ НОВИНИ

Сихівський ринок «Санта-Барбара» переселять на вулицю Антонича

|

Львівському комунальному підприємству «Львівавтодор» надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,65 га на вулиці Б.-І. Антонича (навпроти будинку № 8) для розміщення комплексу торговельних павільйонів з метою перенесення ринку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

santa-barbara-rynok

Як зазначив під час розгляду ухвали начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Сергій Коровайник попросив розглянути проект ухвали з доповненням. «Прошу передбачити в проекті ухвали укладання Меморандуму між Львівською міською радою, ЛКП «Львівавтодор», ТзОВ «Сихівська народна торгівля» та підприємцями, який буде врегульовувати відносини між усіма сторонами», – сказав Сергій Коровайник.

За словами начальника юридичного управління ЛМР, є попередня домовленість з підприємцями щодо перенесення ринку на ділянку за вказаною в ухвалі адресою. «Ми сподіваємося, що вирішимо цей конфлікт мирно і нарешті поставимо крапку у цій справі», – сказала Гелена Пайонкевич.

«Сьогодні зроблено перший крок у вирішенні цього питання. Ми дійшли згоди з підприємцями. Далі підписуємо меморандум, вимальовуємо дорожню карту і плануємо, що роботи з будівництва розворотного трамвайного кільця розпочнемо навесні наступного року», – сказав Олег Береза.

Фото: tram.lviv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *