ОСТАННІ НОВИНИ

Садовому «закидають», що у місті нема умов для правильного паркування

|

Водії зарчники ситуації, оскільки влада

Садового просять вирішити проблему паркування, зокрема у центральні частині міста Депутат Львівської міської ради Петро Адамик звернувся до міського голови Львова з проханням невідкладно вирішити проблему паркування у центральній частині Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської організації «Блоку Петра Порошенка Солідарність».

PArking00

«У черговий раз звертаюсь до Вас вже з наболілим питанням паркування у нашому місті, особливо у його центральній частині. На кожне моє звернення я отримую загальні відписки, в яких не йдеться про якісь конкретні заходи для  вирішення зазначеного питання», – зазначив депутат.

Водночас у зверненні він наголосив: «27.08.2015р. я скерував чергове звернення  за №0084, де просив надати інформацію про те, яких конкретно вжито заходів за останні чотири місяці, з моменту подання мною звернення від 23.04.2015 №0062 щодо проблем паркування у нашому місті. Окрім того, у моєму звернені було прохання розробити та оприлюднити календарний план заходів з будівництва багаторівневих підземних та наземних паркінгів у м.Львові з обов’язковим зазначенням термінів здійснення робіт. У відповідь я отримав інформацію, що на даний час ведуться передпроектні розвідувальні роботи, щодо можливості будівництва підземного паркінгу на площі біля Львівського національного університету Івана Франка та план заходів буде розроблений після отримання висновку про інженерно-геологічні і гідрогеологічні умови ділянки та розроблення проекту самого паркінгу. Вказана відповідь надійшла через 80 днів з порушенням терміну  виконання та у ній  не вказано навіть приблизних термінів початку робіт з будівництва паркінгу,  не кажучи вже про  їх тривалість.

Відтак Петро Адамик резюмував: «Слід зазначити, що станом на сьогодні комунальні служби спільно з працівниками МВС посилено ведуть боротьбу з водіями, які здебільшого є заручниками порушення правил паркування, оскільки міська влада не дає їм ніякої альтернативи можливих паркувальних зон».

Фото: dyak.com.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *