ОСТАННІ НОВИНИ

Потужний завод компанії «Фуджікура» запрацює в області вже у січні

|

У перший місяць нового року на Львівщині у Яворівському районі запрацює іноземне підприємство компанії «Фуджікура». Потужний завод, який вироблятиме електричне устаткування для автомобілів, за останні роки є однією із найбільших інвестицій в області. Реалізація проекту дозволить залучити близько 20-ти мільйонів євро та створити близько 3 тисяч робочих місць. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

фуджікура

«Минулого тижня я оглянув підготовку до виробництва. Там вже встановили обладнання та готуються до запуску. Вже на початку наступного року на офіційному відкритті ми самі переконаємось у виробничих потужностях цієї компанії», – наголосив Олег Синютка.

Керівник області також розповів й про інші важливі інвестиційні проекти, які заплановано реалізувати в області.

Зокрема, у Бродах розпочне будівництво заводу концерн Nexans. Відкриття очікують у першому кварталі 2017 року. Ця компанія  інвестує у будівництво заводу понад 120 мільйонів гривень. На підприємстві планують створити 2 тисячі робочих місць, а середня зарплата працівників становитиме 5-6 тисяч гривень.

Окрім цього, ТзОВ «Електроконтакт Україна» оголосило намір розширити потужності у Перемишлянському районі. Підприємство готове побудувати у районному центрі новий корпус на  800 осіб, проект будівництва якого вже представили. А компанії «Хюндай Корпорейшн» та «Bombardier» заявили про пошук співпраці з підприємствами Львівської області.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *