ОСТАННІ НОВИНИ

Намагаючись вивезти до Польщі цигарки, чоловік позбувся автомобіля

|

Сьогодні вночі прикордонники Мостиського загону, разом з працівниками митниці завадили переміщенню через державний кордон України майже 2 тисяч пачок цигарок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

сигарети

Після опівночі, в пункт пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, для оформлення на виїзд з України по смузі руху «Зелений коридор» прибув автомобіль марки «Ауді», київської реєстрації під керуванням 30-річного громадянина України, мешканця Тернопільщини. Ймовірно розраховуючи на менш прискіпливу увагу правоохоронців через передсвяткові накопичення на кордоні та «немісцеву» реєстрацію свого авто  чоловік спробував перевезти до сусідньої Польщі чимало цигарок.

В ході спільного з митниками огляду транспортного засобу охоронці кордону зауважили на можливий тайник у автівці тернопільчанина, а згодом у конструктивному заглибленні під заднім сидінням, у паливному баку та сховищі між салоном та багажним відділенням знайшли 1957 пачок цигарок марки «LM» та «NZ Slim». Окрім цигарок та штрафу чоловік позбувся ще й автомобіля.

Фото: прикордонниий загін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *