ОСТАННІ НОВИНИ

Львів бере кредит у ЄБРР на реконструкцію каналізацій

|

Львів бере кредит у Європейського банку реконструкції та розвитку кредит у 7, 5 мільйонів гривень на ремонт очисних споруд та каналізації та на будівництво станції переробки мулу та виробництва біогазу для когенерації у Львові. За відповідне рішення проголосували 46 депутатів сьогодні, 30 грудня, на сесії міськради, передає кореспондент Львівського порталу з зали засідань.

ЄБРР

Загальна вартість проекту становить 31,5 млн євро, з яких кредитні кошти ЄБРР 15 млн євро, кредит НЕФКО 5 млн євро, грантові кошти від Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля 7,5 млн євро та місцевий внесок в розмірі 4 млн євро.

У ЛМКП «Львівводоканал» зазначають, що проект забезпечить суттєву економію витрат підприємства на електроенергію та містить значну кількість екологічних переваг, таких, як зменшення викидів СО2, зменшення транспортних витрат на 30%, гігієнізація мулу, а також очистка піску. Реалізація проекту мінімізує шкідливі викиди у річку Полтва, що забезпечить суттєве поліпшення екологічної ситуації в місті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *