ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міськради таки подарували «Леополісу» 27 мільйонів

|

Сьогодні, 30 грудня, депутати Львівської міської ради списали 27 мільйонів гривень ПАТ «Європейському дому» (готель «Леополіс»). За відповідне рішення проголосували 42 депутати, передає кореспондент Львівського порталу з зали засідань.

леополіс

В ухвалі йдеться про зарахування приватному акціонерному товариству “Європейський Дім“ вартість невідокремлювальних поліпшень об’єкта оренди в сумі 27 454 400 грн,  у тому числі ПДВ, здійснених у процесі ліквідації аварійного стану, реставрації та реконструкції з пристосуванням приміщень будинків № 14, 14-а, 16 на   вул. Шевській у м. Львові під II чергу готельного комплексу, при приватизації об’єкта способом викупу.

Як відомо, на замовлення управління комунальної власності 31 липня 2014 року, Львівська міськрада провела оцінку нежитлових приміщень, які має викупити ПАТ «Європейський Дім», на вулиці Шевській, а саме:  1169 кв. м оцінили у 29,2 млн грн. Якщо від цієї суми відняти вартість невідокремлювальних поліпшень об’єкта оренди, то приміщення приватизують за 1 млн 750 тис. грн.

Раніше Львівський портал повідомляв про наміри депутатів повторно розглянути питання про списання «Леополісу» 27 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *