ОСТАННІ НОВИНИ

Юні хокеїсти зі Львівщини лідирують на чемпіонаті України

|

Цими вихідними, 26 та 27 грудня, у серії матчів чемпіонату України з хокею серед юнаків (U-15 та U-14) команди юних хокеїстів “Галицькі Леви-2001” та “Галицькі Леви-2002” двічі перемогли своїх візаві з Херсону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

87

Під орудою тренера Михайла Чіканцева на Льодовій арені міста Новояворівська “леви” здобули по дві перемоги над командами “Дніпро-2001” та “Дніпро-2002”. Господарі льодового майданчику поступились 15-річним гостям з Півдня України лише в одному матчі, які вибороли один бал у першій грі.

“Таким чином представники Львівщини впевнено очолюють турнірну таблицю чемпіонату України з хокею у двох вікових категоріях U-15 та U-14. А вже 13 та 14 січня нового 2016 року “Галицькі леви” двома командами відвідають Херсон, де проведуть наступні матчі Чемпіонату України”, – зазначила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

Додамо, що перед іграми старших юнаків, справжнє свято хокею подарували й наймолодші “хижаки” з команди “Галицькі Леви-2007”, які зіграли товариські матчі проти херсонської команди “Дніпро-2006” у форматі 4 на 4 (поперек поля).

Фото: tvc.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *