ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові рятують життя молодій мамі. Різдвяне диво може подарувати кожен

|

Молода львів’янка Василина Ярмола потребує термінової допомоги в лікуванні раку крові. Родина продала буквально усе, аби мати за що вилікувати маму двох діток, проте сума, яку необхідно зібрати для лікування, для них стала непідйомною. Про це Львівському порталу повідомила близька подруга хворої Маряна Підгурська.

106

За словами М. Підгурської, нещодавно Василина після курсу хіміотерапії перебувала вдома, але їй швидко погіршало і її знову шпиталізували до однієї із польських клінік (Szpital Universytecki w Krakowie – ред.). Зараз для лікування терміново необхідно придбати дорогий препарат «BLinatumomab» та далі проводити трансплантацію кісткового мозку і реабілітацію. Лікарі ж застерігають, що зволікати вже не можна.

105Родина продала буквально усе, аби мати змогу лікувати Василину. Проте сума, яку необхідно зібрати сьогодні, для них просто непідйомна.

«Чоловік разом із дружиною у Польщі – доглядає, допомагає, підтримує, не відходить від її ліжка. Їхні дітки дома з бабусею, а ми – друзі, родичі, знайомі і просто небайдужі збираємо гроші. Хто скільки може», – повідомила Маряна Підгурська.

Вона також повідомила, що для лікування препаратом «BLinatumomab» необхідно зібрати суму еквівалентну в 500 тисяч злотих. Близько половини коштів вже зібрали, однак цього наразі замало, аби врятувати Василину.

Родина звертається до усіх небайдужих – хто хоче і може допомогти у лікуванні Василини Ярмоли, гроші можна перерахувати на картку ПрватБанку – 5168 7572 9217 4382 (Ярмола Василина).

Також можна внести гроші на рахунок Фонду профілактики і лікування захворювань крові, імені професора Juliana Aleksandrowiczа із позначкою «Dla Jarmoli»

Nomer konta fundacji: 89 12404650 1111 0000 51453280

Numer KRS: 0000088056.

Vipiska_diagnoz_likuvannya_u_Lvovi - Копія

Oplata_za_likuvannya

Dokument_pidtverdzhennya_v_neobkhidnosti_likuvannya_preparatom_Blinatumomab_PEREKLAD_NA_UKRAINS_KU_MOVU

Різдвяне диво може подарувати кожен. На фото Василина із своїми дітьми.

102

Водночас активна кампанія із порятунку Василини триває у спільноті: vk.com/vasylynajarmola. У ній можна знайти більш детальну інформацію про порятунок молодої мами та рух зібраних коштів.

Фото: ВК та Маряна Підгурська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *