ОСТАННІ НОВИНИ

Студента зі Львова побили і «обчистили» молодики ромської зовнішності

|

У Львові троє молодиків ромської зовнішності, які є мешканцями Закарпаття, побили та обікрали 21-річного студента. Про це повідомила Патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1929642_1506234826344951_6519396649699550604_n

Нині вночі постраждалий звернувся до поліції і повідомив, що троє осіб обікрали його та побили на вулиці Широкій,71.

«Студент ЛНУ ім.Ів.Франка розповів, що йшов з приятелем і розговорився з трьома особами ромської зовнішності. Хлопці відібрали банківську картку зі стипендією і били його до того часу, поки той не сказав пін-код до неї. Тоді зловмисники сказали хлопцеві, аби йшов разом з ними знімати гроші. За кілька хвилин постраждалий помітив, що позаду нікого не має. Викликав поліцію», – повідомили у львівській поліції.

Командир роти швидко заблокувала картку хлопця, щоби зловмисники не встигли нею скористатися.

«Невдовзі патрульні знайшли на Залізничному вокзалі осіб схожих за описами – двоє з них неповнолітніх. Для упізнання юнаків запросили до Залізничного відділу поліції. Туди ж поїхали мама та дружини нападників. Постраждалий та його приятель упізнали їх. Хлопці приїхали зі Закарпаття. У факті крадіжки вони зізналися, а ось побиття заперечили. Картки у чоловіків не було. Постраждалий від допомоги медиків відмовився», – повідомили у поліції.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *