ОСТАННІ НОВИНИ

Під Львовом пасажири «викинули» таксиста та викрали його «Chevrolet Lacetti»

|

Під Львовом молодики «викинули» таксиста із його авто і заволоділи його «Chevrolet Lacetti». Про це повідомляє Ігор Зінкевич у спільноті «Варта1», передає кореспондент Львівського порталу.

таксі

За даними Ігора Зінкевича, викрадено «Chevrolet Lacetti» блакитного кольору 2008 року випуску. Державний номер авто ВС 7199 ВН.

«Подія сталася 26 грудня. О 21:30 до водія таксі подзвонив на особистий мобільний телефон незнайомий і зробив персональний виклик таксі. Водій прибув на адресу Наукова 64, де у таксі сів молодий хлопець приблизно 20-ти років, спортивної тілобудови, і вказав місце призначення – вул.Шпитальна 1. Прибувши на місце, у авто підсіли ще двоє молодих чоловіків, і змінили маршут до вулиці Городоцької, гіпермаркет «Метро». Приїхавши до «Метро» компанія сказала, що немає як розрахуватися, і попросила під’їхати до магазину «Лілія» (село Зимна Вода – ред.), мовляв там підійдуть друзі і розрахуються. На кінцевому пункті призначення перебувало ще троє чоловіків, один з яких був старшого віку і не української національності. Ще одного було опізнано, як 31-річний Роман Гриневич, який давно в розшуку правоохоронців», – йдеться у повідомленні.

На «кінцевій» зупинці таксист втратив своє авто.

«Вони наказали вийти з машини, коли водій вийшов зловмисники відібрали мобільний телефон і видалили номер з якого дзвонили. Після цього почали погрожувати таксисту, вимагати 2 500 тис у.о., і виставляти різні вимоги. Водій відмовився, після чого нападники забрали документи і ключі від авто і поїхали в невідомому напрямку. Можливих очевидців інциденту просять повідомити за телефоном 093-124-93-50 або 102», – повідомив І. Зінкевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *