ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти Львівщини виходять із лав «Правого сектора» слідом за Ярошем

|

Активісти «Правого сектора» Львівщини вирішили покинути «ПС» слідом за Дмитром Ярошем та створити разом із ним новий національно-патріотичний рух. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі  ЛОО «Правий сектор» Львівщини.

Правий-сектор-Львівщина (1)

Подаємо текст заяви «Правого сектора» Львівщини без змін:

«Ми, активісти «Правого сектора» Львівщини виходимо з лав «Правого сектора» та разом із Дмитром Ярошем ініціюємо створення нового національно-патріотичного руху.

Ми вдячні всім, хто з дня заснування ПС йшов з нами пліч-о-пліч, поділяв наші перемоги та допомагав долати перешкоди.

Вважаємо, що нині настав час зосередитись на важливих державотворчих речах. Ми горді з того, що наш рух виріс, зміцнів і переходить на новий етап свого розвитку. Сьогодні перед нами нова ціль – стати загальнонаціональною патріотичною силою, яка згуртує навколо себе усіх патріотів України. Разом із тим, нашою священною метою, як і раніше, залишається побудова УССД, ми продовжуємо воювати на фронті проти кремлівського агресора і допомагати розбудовувати нашу Державу в тилу.

Ми підтримуємо створення нового національно-патріотичного руху, установчий з’їзд якого планується на лютий. Готові працювати над його розбудовою та програмними засадами. Упевнені, до нас долучаться тисячі патріотів-однодумців».

f8747e7e-57da-4536-9fd2-9a0f7adef895 (1)

Додамо, що під заявою поставили свої підписи координатори майже всіх районних та міських осередків ПС Львівщини, а також – керівники структурних підрозділів ПС.

Фото: ps-zahid.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *