ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року на Львівщині за водіння напідпитку звільнили 18 правоохоронців

|

Цього року з органів внутрішніх справ звільнено 18 працівників за водіння у стані алкогольного сп’яніння. Про це поінформував в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія, повідомляє Львівський портал з посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

Close up portrait of human drinking alcohol while driving

“Частина звільнених працівників звернулася до суду, – зазначив Дмитро Загарія. – І, як це не прикро, суд виніс рішення на користь позивачів. Відповідно, більшість із них, повернулися на свої робочі місця”.

За словами Дмитра Загарії, випадки, коли судді поновлюють на роботі звільнених правоохоронців непоодинокі. Зокрема, згідно зі судовим рішенням отримали право повернутися на робочі місця звільнені правоохоронці, котрі перебуваючи в АТО, зловживали алкоголем. А також суд “відпустив” з-під варти колишнього беркутівця, якого затримали за скоєння злочину.

Голова ЛОДА Олег Синютка запропонував проаналізувати такі судові рішення і врахувати їх під час проходження атестації суддями. “Це ті ж самі представники Феміди, котрі випускають на волю корупціонерів та інших правопорушників, – додав керівник області. – Такі люди не мають права вершити долю інших людей”.

Загалом цього року з органів внутрішніх справ звільнено 1233 працівники: за віком – 94, за станом здоров’я – 227, за власним бажанням – 298, за скороченням штату – 492, за сімейними обставинами – 1, на підставі закону “Про очищення влади” – 14. Не пройшли випробувального терміну 56 працівників. Окрім того, позбулися своїх посад 37 осіб за порушення дисципліни, 13 – за рішенням суду за вчинення кримінального правопорушення та один – за службову невідповідність.

Фото: kermo.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *