ОСТАННІ НОВИНИ

Студентів закликали боротися з хабарництвом

|

Сьогодні, 28 грудня, поблизу головного корпусу Львівської політехніки відбулася акція  «Я не дякую хабарем». Активісти Інституту масової інформації закликали студентів на діалог, передає кореспондент Львівського порталу.

1

За словами координатора акції Богдани Неборак, акція дозволить залучити більшу кількість студентів до обговорення проблеми «подяк».

2

9

«Проект «Я не дякую хабарем» розрахований на те, щоб залучити спільноту Львова і Дрогобича для додаткової дискусії про побутову корупцію, яка проникла у сферу освіти, медицини, надання послуг. Нам цікаво дізнатися думку як студентів, так і викладачів», – зазначила вона.

6

Також координатор акції пояснила, чому волонтери опинились саме біля Львівської політехніки.

3

«Акція проводитися біля Львівської політехніки тому, що тут навчається найбільше студентів. Таку саму акцію можна провести біля будь-якого ВУЗу Львова, адже  скрізь є подяки хабарем», – переконана Богдана Неборак.

5

Волонтери закликають студентів долучатися до дискусії у соціальних мережах, розповідати про випадки, коли їх змушували давати хабар.

10

Волонтери роздавали торбинки з написом «Я не дякую хабарем», в яких можна знайти конверт. У конверті є інформація про акцію та ІМІ, а також наліпки на телефон та залікову книжку.

8

Як розповіли самі студенти, кожен хоча б раз мусив платити за оцінку. Дехто мусив платити, бо пропустив багато занять, а когось «валив» викладач. Студенти переконані, що винні і студенти, і викладачі, тому подібні акції допоможуть не подискутувати про корупцію, а й зробити реальні кроки для вирішення проблеми.

7

Фото: Ярослав Сиваківський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *