ОСТАННІ НОВИНИ

Нічна пожежа у Львові. Деталі

|

Сьогодні вночі, 27 грудня, у Львові на вулиці Тарнавського горіла квартира, всередині якої загинула власниця. Гаснню пожежі заважала величезна кількість сміття в квартирі, повідомили Львівському порталу у прес-службі ДСНС Львівщини.

пож

О 01:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на  вул. Тарнавського. По прибуттю першого пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

пож1

У складі ланки газодимозахисної служби вогнеборці потрапили до задимленого помешкання та в одній із кімнат виявили загиблу 75 – річну жінку, власницю квартири.

пож2

Гасіння вогню ускладнювалося великою кількістю сміття яке знаходилось у кімнатах. Через щільне задимлення, яке швидко поширилось сходовою кліткою рятувальникам довелось евакуювати із сусідніх квартир 6 осіб.

пожежа2

Ще 4 особи, з них двоє дітей не могли самостійно покинути своє помешкання тож рятувальники вивели їх на свіже повітря і врятували від шкідливих продуктів горіння. О 02:07 пожежу локалізовано та о 02:37 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено вікно квартири, балконні двері та речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни.
пожежа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *