ОСТАННІ НОВИНИ

П’яного працівника ДАІ, якого переслідувала поліція, звільнять, - Дмитро Загарія

|

Т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія призначив службову перевірку щодо поліцейського, котрий керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

kopu

Нагадаємо, 25 грудня близько першої ночі, працівники Управління патрульної служби Львова зауважили на одній з вулиць міста автомобіль «Деу Ланос», водій якого грубо порушив правила дорожнього руху. Після того як водій проігнорував вимогу поліцейських зупинитись, правоохоронці почали переслідування і зупинили Деу на автодорозі Городок – Івано Франкове. Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля перебував сержант поліції, працівник батальйону патрульної служби ДАІ Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія призначив за цим фактом перевірку, за результатами якої буде прийняте рішення щодо даного працівника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *