ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам хочуть дати можливість писати петиції Садовому

|

Депутати Львівської міської ради просять мера Львова Андрія Садового створити можливість для громадян надсилати електронні петиції. Про це йдеться у депутатському запиті представників УКРОПу, передає кореспондент Львівського порталу.

петиції

Як йдеться у запиті, в липні 2015 року були прийняті зміни до Закону України «Про звернення громадян», які передбачають особливу форму колективного звернення громадян до органу місцевого самоврядування – електронну петицію, яка подається та розглядається в порядку, передбаченому статтею 23-1 цього Закону.

«Уже сьогодні така форма звернення громади до влади працює у Житомирі, Івано-Франківську, Луцьку, Тернополі та інших містах Західної України, проте у Львові наразі громадськість не має можливості скористатись своїм конституційним правом на таку форму звернення до влади», – наголошують депутати.

У зв’язку з цим, депутати у Львівській міській раді звертається «до Вас, Андрію Івановичу, з вимогою підготувати та внести на розгляд сесії проект ухвали про електронні петиції та взяти на особистий контроль виконання цього питання».

Фото: antikor.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *