Деканоідзе звільнила високопосадовця МВС

|

Очільник Національної поліції Хатія Деканоідзе звільнила заступника начальника слідчого управління Георгія Мамку. Про це на своїй сторінці у Fаcebook повідомив Міхеїль Саакашвілі.

Mamka

За словами керівника Одеської ОДА, він Гергій Мамка тероризував бізнес, проте Арсен Аваков не відреагував на прохання Президента розібратися із ситуацією.

«Керівник національної поліції Хатія Деканоїдзе звільнила “важняка” Мамку, по шкідливості цей керівник одного з центральних підрозділів був дужче звільнених нею раніше інших сподвижників Авакова: Паскаля і Терещука. Справа в тому, що Мамка був стовпом корупційної системи рекету і втручання у бізнес в старій міліції. Президент Порошенко на нараді голів адміністрації в Одесі публічно доручив Авакову розібратися з безаконням Цього суб’єкта, після того як я оприлюднив зготовані ним листи, але Мамку ніхто не тільки пальцем не торкнувся, він ще інтенсивніше почав тероризувати бізнес. І ось тепер Хатія викинула його з нової національної поліції», – написав Саакашвілі.

Фото: РБК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *