ОСТАННІ НОВИНИ

За минулу добу в зоні АТО українські військові не зазнали втрат

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден українських військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі РНБО.

24-12-777x437

Як зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, противник тричі порушив режим тиші поблизу Попасної та Троїцького, застосувавши в усіх випадках переносні реактивні установки «Град-П» («Партизан»). Кілька реактивних снарядів приземлилися у житлових кварталах.

Водночас він зауважив, що на Донецькому напрямку тривають бойові дії низької інтенсивності.

«Протягом дня не було зафіксовано жодного епізоду застосування важкого озброєння з боку противника. Місця найбільшого напруження – район Світлодарська, Горлівська агломерація, околиці Донецького аеропорту. Переважна більшість обстрілів противника була неприцільною. У Луганському, Опитному, Пісках зафіксовано роботу ворожих снайперів», – додав Мотузяник.

Що стосується Маріупольського напрямку, то тут вчора було зафіксовано 1 ворожий обстріл. Це сталося поблизу с. Гранітне, де бойовики з протилежного боку Кальміуса стріляли з ПТКР.

«Намагаючись ввести в оману спостерігачів ОБСЄ, бойовики намагаються оперативно вивести з Комінтернового важке озброєння, щоб приховати порушення Мінських домовленостей. Після завершення візиту місії до цього села, окупанти розглядають можливість розміщення танків, САУ та іншого важкого озброєння у житлових кварталах та на новозбудованих оборонних рубежах», – зауважив Мотузяник.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *