ОСТАННІ НОВИНИ

Василь Мартиняк очолить львівський Центр допомоги учасникам АТО

|

Керівником Центру допомоги учасникам АТО у Львівській області призначать директора департаменту соціального захисту ЛОДА Василя Мартиняка. Про це йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з активістами, представниками громадських та волонтерських організацій, які допомагають бійцям АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

василь мартинюк

Голова ОДА звернувся до учасників зустрічі з проханням постійно ставити завдання перед державними службовцями і озвучувати проблеми, які хвилюють воїнів АТО.

«Часто саме ви отримуєте інформацію від хлопців, які повертають з фронту, і їх сімей, а відповідні служби мають їх вирішувати. Це стосується виділення земельних ділянок, купівлі житла, соціального та матеріального забезпечення. Дуже важливо, щоб ви як представники громадськості також слідкували, щоб не було зловживань», – зазначив Олег Синютка.

Окрім того, керівник області підкреслив, що комунікація з учасниками АТО відбуватиметься через службу 112, а також за телефонами Центру.

Присутні піднімали перед представниками влади питання оздоровлення, реабілітації військовослужбовців, надання медичної та психологічної допомоги.

Довідка:

У Львівської області налічується 5800 військовослужбовців демобілізовано із зони АТО. Упродовж 2014-2015 років під час виконання військової служби в зоні проведення АТО загинуло 207 військових з Львівщини

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *