ОСТАННІ НОВИНИ

«Самопоміч» вимагала перевиборів у Кривому Розі з благословенням Садового

|

Керівник партії «Об’єднання Самопоміч» та мер міста Львова Андрій Садовий підтримує ініціативу та методи досягнення своїх однопартійців у Верховній Раді щодо перевиборів мера у Кривому Розі. Про це міський голова розповів у коментарі кореспонденту Львівського порталу.

садовий

Андрій Садовий вважає, що «Самопоміч» поводить себе правильно у питанні стосовно виборів у Кривому Розі.

«Тимчасова слідча комісія, яка була створена у Верховній Раді, підтвердила факти зловживань та фальсифікацій на виборах у Кривому Розі і власне з ініціативи Тимчасової слідчої комісії був підготовлений законопроект стосовно проведення передчасних виборів мера Кривого року. Колеги від «Самопомочі» відчувають свою відповідальність, тому звичайно, я підтримую всі їхні дії», – розповів мер Львова.

Окрім того, у таких вчорашній діях партії, таких як  блокування трибуни, крики, протести та відмова голосувати, Андрій Садовий не бачить нічого неприпустимого.

«Коли злодій в хаті щось краде, не можна стояти осторонь і захищати. «Самопоміч» захищає українців, яких обікрали, провівши і сфальсифікувавши вибори», – додав він.

Як раніше писав Львівський портал, парламент сьогодні, 23 грудня, таки проголосував повторні вибори у Кривому Розі. Як відомо, у свою чергу «Опозиційний блок» зареєстрував у Верховній Раді законопроекти про перевибори у Львові та Миколаєві, де міськими головами стали представники «Самопомочі».

Нагадаємо, 16 листопада 2015 р. міська виборча комісія встановила результати другого туру виборів мера Кривого Рогу – з перевагою 752 голоси переможцем був оголошений Юрій Вілкул. У свою чергу, “Самопоміч” заявила, що за результатами підрахунку 80% бюлетенів на виборах мера Кривого Рогу лідирує її представник Юрій Милобог. За цим послідували акції протесту в Кривому Розі з вимогою скасувати результати виборів.

А учора, 22 грудня, на засідання Верховної Ради «Самопоміч» блокувала трибуну та відмовлялась голосувати за будь-які законопроекти, поки Рада не прийме проголосує вибори у Кривому Розі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *