ОСТАННІ НОВИНИ

Редактор газети «Ратуша» погрожує Садовому голодуванням

|

Головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв погрожує міському голові Львова голодуванням у разі невиплати журналістам заробітної плати. Про це Микола Савельєв написав на своїй сторінці у Fасеbook, передає кореспондент Львівського порталу.

ратуша

За словами Савельєва, протистояння Садового і «Ратуші» триває не один рік, і одного разу мер вже ініціював невиплату грошей журналістам, що змусило їх голодувати в його приймальні.

«За час тривалого протистояння Андрій Садовий – «Ратуша» бургомістр нашого міста чого тільки не витворяв! Мене звільняли через ухвалу сесії (ухвалу скасував суд), в «Ратушу» налітало безліч комісій і перевірок (їх ККД майже дорівню нулю), Андрій Іванович давав вказівку не виплачувати «ратушанцям» півроку зарплату – ми поголодували в його приймальні 26 годин, і гроші нам таки виплатили!», – написав він.

Цього разу бухгалтерія ЛМР не перераховує газеті близько 150 тисяч для зарплатні за грудень.

«Бухгалтерія ЛМР не перераховує комунальній газеті «Ратуша» – 147 тисяч 780 грн 89 коп заробітної плати і нарахувань на заробітну плату за грудень 2015 року! Хоча усі ці кошти пройшли через виконкоми, комісії і сесії! Навіщо це лідеру партії і поки що не судимому меру? Загадка?», – обурюється редактор «Ратуші».

Савельєв переконаний, що такі дії направлені для того, аби зовсім не платити гроші газеті та помститися їй за опозиційні матеріали.

«Ще три бюджетних дні і сто разів проклята ним «Ратуша» ні копійки не отримає! Ні сольдо! Хто буде відповідати? А ніхто. Просто ніхто. Адже, попри депутатські чи прокурорські запити, ніхто ніколи не підтвердить, ,хто саме дав не перекидати кошти бунтівному виданню, якась працівниця бухгалтерії отримає свою умовну догану, а мікропомста буде втілена в життя.

Проте редактор «Ратуші» не збирається здаватися та пригрозив Садовому ще одним голодуванням.

«Щоб не плекали ілюзій, пане міський голово, каримат і спальник з минулого голодування я (про всяк випадок) не викидав», – написав він.

Нагадаємо, нещодавно Савельєв закликав врятувати газету «Ратуша».

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *