ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розпочався конкурс інвестиційних проектів регіонального розвитку

|

Регіональна комісія повторно оголошує конкурс на відбір інвестиційних програм і проектів, які можуть реалізовуватись на Львівщині за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Прийом пропозицій триватиме до 1 лютого 2016 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

інвестиційні проекти

У конкурсі можуть брати участь програми та проекти місцевих і центральних органів виконавчої влади, а також органів місцевого самоврядування, котрі спрямовані на створення оптимальних умов для сталого розвитку територіальних громад. Серед основних вимог до проектів, які фінансуватимуться у 2016 році за кошти державного фонду регіонального розвитку:

– повинні відповідати пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегії розвитку Львівської області та у планах заходів з її реалізації;

– впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;

– підтримують добровільно об’єднані територіальні громади.

Документацію для участі у конкурсі слід подавати у департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації (каб. №422, вул. Винниченка, 18). За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефону 299-92-84 або електронною поштою на адресу: [email protected].

Перелік документів, які подаються для участі в конкурсному відборі.

Зазначимо, що у 2015 році за рахунок державного фонду регіонального розвитку на Львівщині реалізується 50 проектів на об’єктах соціальної інфраструктури, загальною вартістю 136,2 млн грн.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *