ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу на «Арені Львів» змагатимуться спортивні батли

|

У суботу, 26 грудня, на стадіоні “Арена Львів” вперше відбудуться унікальні спортивні змагання “Lviv Workout Battle”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

батл

Позмагатись з’їдуться близько 30-ти кращих воркаутерів зі Львова та області, а також Хмельницького, Харкова, Ужгорода, Одеси, Житомира та Миколаєва.

За словами організаторів, подібні змагання вперше відбуватимуться у закритому приміщенні з використанням спеціальних переносних конструкцій. Учасники вправлятимуться у кількох основних дисциплінах: батли на турніках, підтягування на перекладині з додатковою вагою +32 кг та віджимання на брусах з додатковою вагою +48 кг та встановлення рекорду Львова у номінації “Виходи на дві”. Також передбачені показові виступи однієї із найсильніших в Україні команд, винахідників власного унікального стилю “Workout Style” (м. Миколаїв).

Окрім можливості переглянути “протистояння” воркаутерів, глядачі зможуть спробувати і свої власні сили у конкурсах серед хлопців, дівчат та дітей і отримати корисні призи.

Початок о 15:00 год. у приміщенні фан-кафе стадіону “Арена Львів” (м. Львів, вул. Стрийська, 199, вхід зі сторони кас). Для глядачів вхід вільний.

Реєстрація учасників триватиме до 25 грудня включно за телефоном: (097) 96 70 676.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *