ОСТАННІ НОВИНИ

На реставрацію Жовківського замку виділили майже чотири мільйони

|

Для реставраційних робіт у Жовківському замку на Львівщині  спрямували 3,8 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Кабміну.

ContentFileImages_735_zamok_1

Таке рішення передбачене постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 р. № 1061 “Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству фінансів на 2015 рік, та внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 серпня 2015 р. № 543”.

Постановою передбачається здійснити перерозподіл видатків у сумі 3,2 млн грн шляхом зменшення обсягу видатків споживання за програмою “Обслуговування державного боргу” та відповідного збільшення обсягу видатків розвитку за програмою  “Державні капітальні видатки, що розподіляються Кабінетом Міністрів України” і передати бюджетні призначення у сумі 3,8 млн. гривень із зазначеної програми (у тому числі 0,6 млн. гривень за рахунок нерозподіленого залишку) – Львівській облдержадміністрації для проведення реставраційних робіт на Жовківському замку в рамках реалізації проекту транскордонного співробітництва “Скарби прикордоння – охорона культурної спадщини”.

Фото: lviv.nashigroshi.org

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *