ОСТАННІ НОВИНИ

«Безстроковий пікет» під вікнами Садового посипався

|

Сьогодні, 22 грудня, біля стін ЛМР розпочався «безстроковий пікет» декількох десятків людей. Пікетувальники поставили намети та запревняють, що приготувались до тривалої акції, проте своїх конкретних вимог озвучити так і не змогли, передає кореспондент Львівського порталу.

1

Пікет мав розпочатися о дев’ятій ранку, однак не всі пікетувальники прийшли вчасно. Відверто кажучи, більшість людей не могли назвати ані організаторів заходу, ані конкретної мети акції.

5

Наважився озвучити свої вимоги до міських управлінців керівник Львівського осередку ГО «Свідомі» Іван Яцишин, проте й він зазначив, що не має стосунку до організації акції.

2

«Сьогодні ми долучилися до групи активістів, проте хочемо озвучити власні питання. Основна вимога – максимальна відкритість міської ради, публічність проектів рішень, які перебувають на розгляді комісій. Ми хочемо, щоб громада бачила, які рішення будуть прийматися, а не боротися з наслідками. Ми постійно пишемо звернення, проте нам відмовляють в доступі до такої інформації», – розповів Яцишин.

Радник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко запевняє, що готовий вирішувати усі нагальні питання, але не почув жодної конкретної вимоги.

3

«Я готовий працювати з ініціативною групою активістів, проте вони не можуть назвати жодного організатора акції, не можуть сформувати мету. Як тільки сформується ініціативна група, ми готові говорити з керівниками департаментів та вирішувати усі питання», – зазначив Москаленко.

4

За годину пікету не з’явився жоден з організаторів заходу, ніхто не взяв на себе відповідальності за дії пікетувальників. Самі ж учасники акції були «проти корупції», «проти хабарництва», проте конкретних фактів так і не озвучили.

Фото: Ярослав Сиваківський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *