ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові триває науково-дослідницька конференція, присвячена Шептицькому

|

У Львові триває науково-дослідницьку конференцію на тему «Андрей Шептицький – будівничий держави, князь церкви, лідер нації». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

img_3603-1 (1)

Науково-дослідницька конференція проводиться в три етапи: І етап – з 17.12.2015 року до 28.02.2016 року; ІІ етап – з 01.03.2016 року до 30.03.2016 року; ІІІ етап – з 01.04.2016 року до 30.04.2016 року.

Мета конференції – привернути увагу школярів до багатогранної діяльності митрополита Андрея Шептицького; розвиток в українському суспільстві християнських цінностей; формування в української молоді духу єдності, духу любові, духу справедливості, духу лідерства, духу переможців; формувати в учнів розуміння вкладу митрополита Андрея в розбудову української церкви, виховання національно свідомої молоді; залучити старшокласників до науково-пошукової роботи з актуальних питань духовності та просвітництва в новітній історії України.

До участі в заході були запрошені учні навчальних закладів України і світу, вони подавали на конференцію свої наукові роботи. В ході конференції визначить переможців та призерів, яких нагородять дипломами та цінними подарунками. Опісля буде випущено збірник найкращих науково-дослідницьких робіт.

Організатором науково-дослідницької конференції є Громадська Рада «Святий Юр» ЦНВ ім. Андрея Шептицького.

Фото: memory.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *