ОСТАННІ НОВИНИ

Ще один бойовик утік від терористів

|

Ще один громадянин України повернувся з так званої «ДНР» на територію підконтрольну Україні на умовах програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБ України.

За даними відомства, у травні 2015 року уродженець Донецької області у зв’язку з відсутністю роботи приєднався до терористичної організації т.зв. «ДНР». Відсутність дисципліни у незаконному збройному формуванні та постійні фізичні знущання змінили його думку про власні перспективи та майбутнє Донбасу, а також змусили шукати шляхи повернення додому.

Від своєї дружини чоловік дізнався про програму Служби безпеки України «На тебе чекають вдома» та вирішив нею скористатися, оскільки участі в бойових діях не брав, вбивств та інших тяжких злочинів не скоював. Зробивши свій вибір, він повернувся на територію підконтрольну українській владі.

Нині чоловік вдома зі своєю дружиною та чекає на звільнення від кримінальної відповідальності у встановленому законом порядку. Він щиро розкаюється перед українським народом та закликає всіх, хто ще перебуває у складі незаконних збройних формувань, скласти зброю і повернутися до своїх родин.

Відео: Служба безпеки України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *