ОСТАННІ НОВИНИ

Майстри-шахраї ошукують людей: гроші беруть, а послуги не надають

|

Правоохоронці Львівщини розслідують випадки шахрайства при наданні послуг. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1425548879_red-03

Так, до Трускавецького відділення поліції звернулася 58-рчна місцева мешканка із заявою про те, що зазнала матеріальних збитків внаслідок шахрайства.

Жінка повідомила, що ще у жовтні минулого року вона віддала місцевому мешканцю мікрохвильову пічку, яку той мав відремонтувати. Проте «майстер» дотепер її не повернув і робити цього не збирається. Сума збитків, завданих потерпілій, становить щонайменше 700 гривень.

Жертвою шахрайства у сфері послуг також став також житель Тячівського району Закарпатської області. На початку липня цього року мешканець міста Бібрка Перемишлянського району взяв у нього 600 гривень завдатку за меблі, які обіцяв виготовити. Однак послугу не надав і на телефонний зв’язок не виходить.

За цими фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.190 ККУ (шахрайство). За це зловмисникам загрожує до трьох років обмеження волі.

Фото: dabi.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *