ОСТАННІ НОВИНИ

Куди повести дітлахів на Свято Миколая у Львові

Катерина РОДАК

|

Завтра, 19 грудня, відзначається день Святого Миколая – одне з найбільш сімейних свят року. Львів приготував для своїх мешканців та гостей декілька локацій, де  можна провести цей вихідний день, інформує Львівський портал.

миколай

Святий Миколай у гаю

На вхід у музей діточок та дорослих зустрічатиме Гайовичок, який проведе вас казковим маршрутом. У різних хатах на гостей чекатимуть різні сюрпризи: пісні, частування, цікаві зустрічі з казковими героями. Дітлахам розповідатимуть про Миколая, а вкінці найменшим гостям влаштують зустріч з ним. І, звичайно ж , Миколай роздаватиме подарунки.

Вартість: 80 грн.

Місце і час: 18-19 грудня 2015, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, Музей народної архітектури і побуту “Шевченківський гай”

Другий зимовий Парк культури

Свіже повітря, дерева в ілюмінаціях, еко-ялинка, зимові атракції – лише тут можна буде насолодитися природною зимовою атмосферою, не покидаючи міста. Окрім цього буде прокат санчат, продаж льодянок, працюватиме лижна школа, сноутюбінг траса, діятиме ярмарок, а діток кататимуть хаскі. Звичайно, такий проект залежить від наявності снігу, але організатори запевняють, що передбачили і цей нюанс.

Вартість: вхід– вільний

Місце і час: Парк культури імені Богдана Хмельницького, з 19 грудня до 19 січня

Театралізоване свято святого Миколая

На святі відбудеться зустріч із святим Миколаєм, колядки, забава у святковому колі та перегляд лялькової вистави.

Вартість: 40 гривень

Місце і час: Львівський академічний обласний театр ляльок (пл. Данила Галицького, 1), 18, 20 грудня на 12:00, 14:00, 16:00 та 18:00, 19 грудня – 12:00, 14:00, 16:00

 

Неймовірні пригоди улюблених героїв

Коли Ваша дитина прокидається у святковий ранок та під подушкою знаходить такі очікувані подарунки – дуже важливо продовжити день у тому ж яскравому настрої. Цього року Вам допоможуть у цьому улюблені казкові герої: Лунтік, Смєшарікі, Баранчик Шон, Маша, Міша та багато інших персонажів на чолі зі Святим Миколаєм привітають усіх діточок. Неймовірні ляльки – велетні та їх незабутні пригоди, справжні українські жарти та улюблена музика – все, що потрібно маленьким львів’янам в їх улюблений святковий день.

Вартість: 40-100 грн.

Місце і час: вул. Кушевича, 1, 19 грудня, 14.00

 

Свято Миколая у Микити

Дитячий клуб «Лис Микита» запрошує на святкування улюбленого дитячого свята. В програмі: зустріч з Миколаєм, подарунки, святкові ігри та розваги у нашому лабіринті і кімнаті професій.

Вартість: 110 грн.

Місце і час: Лис Микита (вул. Братів Рогатинців, 18), 19 грудня 11:30 (для діток 2-3р.), 15:00 та 17:30 (для діток 4-8 р.).

Окрім цих подій, у Львові працюватиме Різдвяний ярмарок, виблискуватиме жовно-блакитними кольорами ялинка та зберігатиметься казкова атмосфера.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *