ОСТАННІ НОВИНИ

Для героїв АТО і їхніх дітей проведуть «Феєрію добра» до свята Миколая

|

Сьогодні, 18 грудня, о 14.00 у Львові проведуть захід «Феєрія добра для наших патріотів!», що присвячений 60-й річниці 80-ї окремої аеромобільної бригади та відбудеться на території військової частини (вулиця Стрийська, 8). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

x_c836fe80 (1)

Перед початком заходу бійців 80-ї окремої аеромобільної бригади, 24-ї механізованої бригади, Національної Гвардії України, добровольчих батальйонів та членів їх сімей в холі військової частини під звуки музичних інструментів зустрінуть янголи, які кожному учаснику подарують бутоньєрки, а також частуватимуть солодощами, гарячим чаєм та какао. Опісля розпочнеться святкова концертна програма за участю оркестру, танцювальних колективів, виконавців, а саме академічного молодіжного симфонічного оркестру «INSO – Львів», фіналіста проекту «Голос країни» Михайла Мирки, лауреата міжнародних та Всеукраїнських конкурсів хореографічного мистецтва театру танцю «Левеня» 58 будинку офіцерів, автора та виконавця пісень, учасника чотирьох збройних конфліктів – Олександра Рожка, Центральної школи бойового гопака, методиста 58 будинку офіцерів та виконавиці Тетяни Петришин.

«Попри те, що сім’я залишається природним середовищем для фізичного, соціального і духовного розвитку, матеріального забезпечення для кожного її члена, сім’я сьогодні – це  найбільший скарб та цінність, осередок любові, джерело емоційної підтримки. Кожен військовий перебуваючи на Сході, чи повернувшись на мирну територію прагне підтримки і любові рідних. Так само і діти, які залишаються без батька ще сильніше відчувають цю потребу. Сім’я – місце де можна бути почутим, а спільне дозвілля – місток, який покращує спілкування та стосунки, забезпечує згуртованість та спільність», – зазначила начальник відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Гриців.

Дітей учасників АТО організатори потішать святковим дійством – виставою по завершенні якої Св. Миколай подарує кожній дитині цінний подарунок та солодощі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *