ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові спробують «реанімувати» і пожвавити процес українського кіновиробництва

|

У iHUBLviv 19-20 грудня відбудуться ІІ Львівські кінозустрічі/ LvivFilmMeetings – платформа для української кіноспільноти, створена з метою пожвавити локальні та загальнодержавні процеси у кіновиробництві. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

2015-05-28photo

Теми цьогорічних LFM — сьогодення і перспективи української кіноосвіти та українське незалежне кіно.

Формат кінозустрічей передбачає низку відкритих лекцій, презентацій та обговорень за участі українських режисерів, продюсерів, сценаристів та кіноагентів.

Гостями цієї події будуть кіноагенти зі всієї України: продюсер фільмів “Поводир” та “Брати” Ігор Савиченко, композитор Антон Байбаков, режисерка та сценаристка Марися Нікітюк, режисер Олександр Ратій, режисери та представники громадської організації СУК (Сучасне Українське Кіно) Філіп Сотниченко та Валерія Сочивець, режисерка документального та ігрового кіно Катерина Горностай, культурна менеджерка та спів засновниця Biggggidea Ірина Соловей, менеджерка мистецької формації Wiz-Art Жанна Озірна, менеджерка 86 PROKAT Катерина Поправка, представниці DOCUDAYS.UA Дар’я Бассель та Ольга Бірзул, голова Держкіно Філіп Іллєнко, а також народна депутатка Ірина Подоляк.

У рамках Львівських кінозустрічей 19 грудня о 16.00 на закритому показі мистецька формація Wiz-Art презентує підбірку нових українських короткометражних фільмів, які були спродюсовані формацією впродовж 2015 року. Зокрема, за фінансової підтримки міжнародного фонду “Відродження” та організаційної підтримки Wiz-Art у Львові та Західноукраїнському регіоні було знято три короткі метри на актуальну для нашої країни тему примирення. Також буде презентовано фільми, що були відзняті за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Участь безкоштовна. Кількість учасників обмежена.

Фото: gazeta.lviv.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *