ОСТАННІ НОВИНИ

Савченко голодуватиме до кінця судового процесу

|

Адвокати української льотчиці і народного депутата Микола Полозов і Марк Фейгін заявили, що Надія Савченко оголосила голодування до закінчення судового процесу. Про це повідомляє УНІАН.

Savchenko-Nadiya

«Надія Савченко оголосила голодування до кінця суду. Після вироку вона оголосить сухе голодування. Її вимога – звільнення», – написав Полозов.

Адвокат відзначив, що сьогодні на засіданні суду «прокурори просять продовжити термін тримання під вартою на строк до 16 квітня 2016 року».

В обвинувальному висновку у кримінальній справі стосовно Савченко йдеться про замах на вбивство і вбивство, а також незаконний перетин кордону.

За даними адвоката, Савченко загрожує максимальний строк ув’язнення – 25 років.

Раніше сестра льотчиці Віра Савченко заявила, що Надія вирішила розпочати сухе голодування після того, як російський суд винесе їй вирок.

У грудні минулого року льотчиця вже оголошувала голодування на знак протесту проти свого затримання. 5 березня 2015 адвокати Савченко повідомили, що вона вирішила частково припинити голодовку, яка тривала більш як 80 днів. За час голодування льотчиця схудла на 28 кг.

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *