ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині жінка спіймала ліцеїста-рецидивіста «на гарячому»

|

Працівники Мостиського відділення поліції під час слідчих дій в межах відкритого кримінального провадження встановили, що 17-річний місцевий мешканець скоїв не лише низку крадіжок, а й пограбування. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

молодий злодій

Так, серед речей, якими заволодів учень ліцею, проникнувши до автомобіля «Фольксваген», що належить його сусідці, була й зв’язка ключів від будинку. Тож неповнолітній вирішив ними скористатися.

Пізнім вечором 14 листопада, вважаючи, що господині немає вдома, ліцеїст відімкнув двері та зайшов до оселі потерпілої. В коридорі він побачив жіночу сумочку, з якої викрав 300 гривень. Подальше «обстеження» будинку не вдалося: почувши підозрілі звуки у коридорі, жінка визирнула з кімнати, застукала юного сусіда і счинила ґвалт. Попри це грабіжник гроші назад не поставив, а запхав їх до кишені та кинувся втікати.

Дане діяння кваліфікується ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *