ОСТАННІ НОВИНИ

Зі світильників на площі Святого Юра зникли майже всі плафони

|

На ще не завершеній площі Святого Юра покрали плафони з ліхтарів, що б мали підсвічувати сходи та клумби. Про це кореспонденту Львівського порталу розповів голова громадської ради «Святий Юр» Валерій Калинюк.

DSC_9892

Із загальної кількості в 21 плафон з площі вкрали 15. За словами активіста, плафони зникли всього за ніч близько двох тижнів тому. Пан Валерій вважає, що такі дії львів’ян свідчать про їх неготовність бути частиною Європи.

«Це означає, що є певна безгосподарність, що наші львів’яни мають низьку культуру. Ми говоримо про свою європейськість, говоримо, що ми завжди були європейцями, то такі кроки не свідчать, що ми є європейського рівня люди», – сказав Валерій Калинюк.

DSC_9886

DSC_9887

Окрім того громадський діяч вбачає в цього проблему місцевої влади та поліції.

«А з іншого боку є наступна проблема. Створена нова поліція, вона б мала спостерігати за громадськістю і за безпекою. На сьогодні це вийшло з поля зору як і місцевої влади, так і поліції. Ми хочемо звернути їх увагу на такі об’єкти, як площа Святого Юра. Варто встановити відеоспостереження для того, щоб після завершення реконструкції не було подібних факторів», – говорить голова громадської ради «Святий Юр».

DSC_9889

DSC_9888

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *