ОСТАННІ НОВИНИ

Скандальний екс-директор Львівського бронетанкового «домовляється» про пом’якшення собі вироку?

|

Одіозний екс-директор Львівського бронетанкогового заводу Олександр Остапець, якого підозрюють у розкраданні більше, ніж  2 млн. грн. разом з прокуратурою Західного регіону намагається пом’якшити собі вирок. Про це йдеться у повідомленні Люстраційної ради Львівщини, передає кореспондент Львівського порталу.

остапець

Як стало відомо активістам,  існує велика ймовірність щодо вчинення посадовими особами військової прокуратури Західного регіону змови із колишнім директором Львівського Бронетанкового Заводу щодо перекваліфікації злочину, яка призведе до того, що всі співучасники не будуть покарані.

«Зокрема, з матеріалів, що нам стали відомими, вбачається корупція та зловживання службовим становищем з боку прокурорів та слідчих військової прокуратури Західного регіону України. Так О.Остапець згідно Обвинувального Акту вчинив розтрату чужого майна – коштів ДП ЛБЗ у сумі 2 032 529,18 грн, однак, на думку слідчого відсутня потерпіла сторона!!! І саме так вказано у Обвинувальному Акті!!! Потерпілих немає!!!!А згодом, Остапець скерував лист, що кошти, які вилучені при обшуку, мають піти на покриття збитків нанесених самим колишнім директором, а він сам визнає себе винним не в розкраданні, а в службовій недбалості. І стається диво, слідчий в особливо важливих справах слідчого управління військової прокуратури Західного регіону України Н. Сулейманов направляє лист до нового керівництвп ДП ЛБЗ в якому просить прийняти грошові кошти. Це може свідчити про заздалегідь сплановане корупційне дійство вчинене посадовими особами зловживаючи своїм службовим становищем, аби зам’яти цю справу», – йдеться у повідомленні.

Також активісти звертають увагу на те, що це розкрадання не могло бути вчинене одноосібно самим екс-керівником, а отже існує група осіб, яка досі чомусь не затримана.

До слова, наступне судове засідання буде відбуватися 23.12.2015 року о 12:00 у Сихівському районному суді Львова.

Фото: dailylviv.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *