ОСТАННІ НОВИНИ

Французька компанія збудує в Бродах завод з виробництва кабелю

|

Концерн Nexans нарощує свої виробничі потужності на Львівщині: представники компанії публічно оголосили про свої наміри відкрити у місті Броди новий виробничий підрозділ.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

14104238

“Розпочнеться будівництво нового заводу, який спеціалізуватиметься на виробництві електричних кабельних мереж для провідних світових автовиробників, уже весною 2016 року. Через рік, орієнтовно у першому кварталі 2017 року, підприємство розпочне роботу. Жодних перешкод, які можуть завадити початку будівництва немає”, – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Загалом компанія  Nexans інвестує у будівництво заводу понад 120 мільйонів гривень. Передбачається, що на підприємстві працюватиме 2 тисячі людей. Середня зарплата працівників заводу становитиме 5-6 тисяч гривень.

Довідка

Nexans – французьська компанія виробник кабельно-провідникової продукції. На сьогодні Nexans  є другим у світі виробником кабелів. Виробничі потужності розташовані у 40 країнах світу, у складі компанії працює близько 27 000 співробітників. Загальні продажі сягають 6 мільярдів євро на рік.

Нагадаємо, що ТзОВ “Електроконтакт Україна”, яке є дочірнім підприємством компанії Nexans, уже має свої підприємства на Львівщині.

Фото: comtecdirect.co.uk

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *